Üdvözöllek almapapi világában! Akár hiszed, akár nem, kizárólag az álmaimat követtem, amikor létrehoztam ezt az oldalt. Olyasmit szerettem volna teremteni, ami hosszú távon fenntartja az érdeklődésemet, kíváncsiságomat és amit szívesen csinálok. Almapapi mindennek otthont ad, amit áthat a szenvedély és az önkifejezés vágya.

Almapapi – életem 50 felett blog

Mivel szeretek írni és történeteket mesélni, indítottam egy blogot, ami elsősorban nőkről szól nőknek (nemcsak) negyven-ötven fölött. Célom, hogy meggyőzzem az idősebb korosztályt, hogy nem lehetetlen minőségi életet élni a változókor beköszönte után sem. Ennek a blognak központi témái az egészséges életmód, a pozitív életszemlélet, a szépség megteremtése és felfedezése magunkban és a világban, az öngondoskodás és a humor. A blog időről időre új történeteknek ad otthont.

Almapapi közösség

Almapapi közössége épül, egyre több lelkes, elkötelezett 40-50 fölötti hölgy csatlakozik a csoporthoz. Téged is várlak szeretettel a csoportban itt. A közösség tagjaival a Substack oldalamon is találkozhatsz, ha feliratkozol.

Videókat is készítek a témában, amelyeket @ALMAPAPI Youtube csatornáján láthatsz.

Almapapi Photography

Lelkes, kísérletező természetű fotós is vagyok, portfolióm egy részét itt nézheted meg.

A fotózás terén inspirációm fő forrása Jon Lister fotográfus, aki több mint 40 év szakmai tapasztalattal bír és fotóriporterként bejárta a világot.

Érezd jól magad nálam és remélem, hamarosan találkozunk!